• Telefoon:

    09/225.33.52

  • Mail:

    info@advocaten-gent.be

Corebusiness

Advocaten gezocht in Gent?

 

Opgericht in 2002

 

U bent op zoek naar een advocatenkantoor in Gent?


Advocatenkantoor Van Eeckhaut & Van Eeckhaut behandelt vele strafzaken, familiezaken, aansprakelijkheid vooral voor schade aan de mens, en invordering van deze schade, louter burgerlijke zaken en specifiek vreemdelingenrecht.

 

Het kantoor werd opgericht in 2002 door Meester Jan Van Eeckhaut, die na een lange (28 jaren) samenwerking met Meester Piet Van Eeckhaut er voor koos om zijn eigen praktijk zelfstandig uit te bouwen. Hij vestigde het kantoor in het pand gelegen aan de Mathias Gesweinstraat 44 te 9000 Gent.

In hetzelfde jaar kwam dochter Livia Van Eeckhaut hem vervoegen en op die manier werd de jarenlange ervaring aangevuld met jonge creativiteit en durf, waar het nodig was.

 

Wij dragen een persoonlijke en snelle aanpak hoog in het vaandel, zonder daarom minder accuraat en professioneel tewerk te gaan.

Dankzij een ruim netwerk zijn wij bovendien in staat om zaken in verschillende arrondissementen (o.a. Dendermonde, Oudenaarde, Kortrijk, Brussel, Brugge, Antwerpen, ..) aan te nemen, en te behandelen.