• Telefoon:

    09/225.33.52

  • Mail:

    info@advocaten-gent.be

Wie zijn we

Ontdek het team van Advocaten Gent


Dankzij onze expertise zijn wij de geschikte partner om uw dossier te bepleiten. 
 

 

 

Jan Van Eeckhaut
Jan Van Eeckhaut
Advocaat

Jan Van Eeckhaut is sinds 1974 als advocaat actief aan de balie te Gent, en werkte 28 jaar samen met zijn broer meester Piet Van Eeckhaut waarna hij besliste om in 2002 zelf een kantoor te starten.

 

Meester Jan Van Eeckhaut bezit dus een zeer lange en ruime ervaring, waarbinnen hij jarenlang een grote waaier aan rechtstakken beoefende. Hij pleitte in een 20-tal processen voor het Hof van Assisen, maar is evengoed beslagen in de afwikkeling van zware schadedossiers (bv ongeval), doch tevens delicate en ernstige familiale zaken en strafzaken.


Livia Van Eeckhaut
Livia Van Eeckhaut
Advocaat

Livia Van Eeckhaut behaalde haar diploma Licentiaat in de Rechten in 2002 aan de VUB Brussel, en beoefent de praktijk aan de balie Gent sinds 2002, toen zij het kantoor van haar vader Jan Van Eeckhaut ging vervoegen.

 

Zij heeft ruime jarenlange ervaring in het strafrecht, gaande van politierechtbanken, correctionele zaken ( inclusief voorlopige hechtenis ), assisenzaken en tevens burgerlijk recht ( bv echtscheidingen, omgangsrecht, geschillen over eigendomsrecht, schenkingen,….) en vreemdelingenrecht ( bv nationaliteit, gezinshereniging, wettelijke samenwoonst, huwelijk,…).


Tim De Gelas
Tim De Gelas
Secretariaat